Välj en sida

Healing Östersund

Välkommen till Thereses Helande Kommunikation!

Andlig healing

Varmt välkommen på healing i Östersund hos Thereses Helande Kommunikation! I mitt arbete är jag en neutral kanal där jag arbetar tillsammans med mitt team på andra sidan. Tillsammans arbetar vi för att ge dig det just du behöver för tillfället. På så sätt blir mina tjänster direkt individanpassade.

Min lokal ligger i Östersund men jag vänder mig till hela närområdet. Just nu erbjuder jag även healing på distans, vilket gör att du kan befinna dig var som helst i landet. Det enda kravet är att du ska kunna sitta eller ligga bekvämt och helst vara ostörd under behandlingstiden.

Healing är det ultimata för dig som behöver extra energi. När det kommer till healing arbetar man med energifälten som finns precis utanför kroppen. Genom arbetet stöttar jag dig som klient, oavsett vilket hälsotillstånd du befinner dig i kan jag hjälpa till att inge en känsla av lugn och harmoni.

Hör gärna av dig till mig om du har några frågor om mina tjänster eller om du skulle vilja boka en tid. Följ mig gärna på sociala medier om du vill följa mig och mitt arbete.

Healing Östersund

Healing

Hos mig kan ni få andlig healing. Jag är en neutral kanal som arbetar med energifält som ligger en bit utanför kroppen. Tillsammans med mitt team arbetar vi för att ge dig det du behöver just nu. Det är viktigt att veta att healing inte ska ses som en ersättning för annan medicinsk behandling eller medicin.

Medial vägledning

Under medial vägledning kopplar jag upp mig mot mitt team på den andra sidan. Med hjälp av dem kan vi släppa igenom dem eller det som ska komma fram. Jag är under sessionen en neutral kanal som framför vad jag känner, det kan exempelvis vara ett budskap från nära och kära eller någon information som du behöver höra just nu.

Om mig

Mitt namn är Therese och det är jag som driver det här företaget. Jag är utbildad hos Terry Evans 2014-2016 och jag blev därmed diplomerat medium/healer 2016. Det andliga har alltid funnits med mig men det är först på senare år jag har fördjupat mig i det och därmed förstått det bättre. Nu hoppas jag på att få hjälpa människor med hjälp av min gåva.